TransApo

Ervaar plezier in en voldoening uit je werk in de apotheek van vandaag.

Toen ik het besluit had genomen om mijn baan op te zeggen en als zelfstandige mijn diensten aan te bieden in de farmacie, ben ik eerst op de werkvloer gaan werken, daar waar handen nodig waren en ook om met de veranderingen binnen de apotheek kennis te maken. Al gauw werd mij gevraagd projecten te begeleiden of deze zelf op te pakken.

 

In 2010 deed Integrale zorg zijn intrede in de Apotheek. Via de SBA (Stichting Bedrijfsfonds Apotheken) kreeg ik de kans om d.m.v. een train de trainer traject, een aantal van deze trainingen te verzorgen voor apothekersassistenten. Om mij het trainersvak meer eigen te maken ben ik een opleiding gaan volgen voor professioneel trainer bij ICM.

 

Ondertussen kwamen diverse opdrachten bij verschillende apotheken voorbij. Vaak door behoefte aan extra handen, projectmatig werken, flexibiliteit en snelle inzetbaarheid. Daarbij is mij meerdere keren gevraagd om mee te denken in het proces rondom de receptgang of logistiek, maar ook om te begeleiding bij problemen in de communicatie tussen collega’s of anderszins. Daardoor raakte ik geïnteresseerd in het coachen van mensen en heb vervolgens een opleiding tot coach gevolgd bij ICM.

 

Ik werk graag aan de balie en ervaar het contact met de patiënt als een grote kans om de meerwaarde van de apotheek te laten zien aan en ervaren door de patiënt. Daarnaast ben ik elke keer nieuwsgierig naar het team, de apothekers en de samenwerking binnen de zorgketen.

 

Mijn motto is: Zorg dat je positieve energie haalt uit je werkzaamheden!Lees meer >>

Top <h4>mariajansen.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.mariajansen.nl/welkom">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.mariajansen.nl/transapo">TransApo</a></li> <li><a href="https://www.mariajansen.nl/transapo_uitleg">Transapo leesmeer</a></li> <li><a href="https://www.mariajansen.nl/trainer-trainingsacteur">Trainer / Trainingsacteur</a></li> <li><a href="https://www.mariajansen.nl/trainings_acteur">trainingsacteur</a></li> <li><a href="https://www.mariajansen.nl/coach">Coach</a></li> <li><a href="https://www.mariajansen.nl/apo-onzezorg">Apo-OnzeZorg</a></li> <li><a href="https://www.mariajansen.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.mariajansen.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>