Apo-OnzeZorg

Samenwerken om elkaar te versterken

 

Onze waarden zijn: authenticiteit, oprechtheid en vertrouwen. Wij zetten onze waarden, dromen en talenten in als kompas voor Apo-OnzeZorg.

 

Maatschap Apo-OnzeZorg is een samenwerkingsverband tussen

Jetske Oldenburger van Apo-Oars en Maria Jansen van TransApo.

 

Maria: Het is een feest om samen met Jetske te ondernemen. Zij is van ons tweeën de inspirator. Ze heeft vaak creatieve, mooie en bruikbare ideeën en neemt graag het initiatief. Daadkracht en lef zijn 2 kwaliteiten die ik in haar bewonder en waar nodig neemt ze de tijd en ruimte om de vraag achter de vraag te stellen. Mede door Jetske heb ik ervaren hoe fijn het is om te vertrouwen op je eigen kunnen..


Jetske: Maria is van ons tweeën de groepswerker pur sang! Als geen ander heeft Maria harmonie, samenwerken en vertrouwen geven hoog in het vaandel. Het is voor Maria vanzelfsprekend om altijd aan de ander te denken. Dit geeft binnen onze samenwerking balans.

De kracht van onze samenwerking is: Wij vullen elkaar aan waar nodig en versterken elkaar. Uiteraard kunnen we ook van mening verschillen. Hierdoor ontstaat het evenwicht dat nodig is om de inspirator en de groepswerker optimaal tot zijn recht te laten komen. Eén en één maakt op deze manier echt drie…….

 

Apo-OnzeZorg: hét recept voor Adequaat Praktijkgericht Ontzorgen

www.apo-onzezorg.nl

 

 

Top <h4>mariajansen.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.mariajansen.nl/welkom">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.mariajansen.nl/transapo">TransApo</a></li> <li><a href="https://www.mariajansen.nl/transapo_uitleg">Transapo leesmeer</a></li> <li><a href="https://www.mariajansen.nl/trainer-trainingsacteur">Trainer / Trainingsacteur</a></li> <li><a href="https://www.mariajansen.nl/trainings_acteur">trainingsacteur</a></li> <li><a href="https://www.mariajansen.nl/coach">Coach</a></li> <li><a href="https://www.mariajansen.nl/apo-onzezorg">Apo-OnzeZorg</a></li> <li><a href="https://www.mariajansen.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.mariajansen.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>